Smerter i underlivet mage hadd eller hatt

Eks en varmepute eller en varmeflaske. Når man får slike smerter så strammes gjerne andre muskler også og da spesielt i nedre del av mage og rygg og man får derfor gjerne også ryggsmerter. Om du skulde få feber eller nedsatt almentilstand, bør du ringe legen. For å lindre smertene, kan du prøv å legge noe varmt mot magen. Da får du en sjekk og mer konkrete svar). Både smertestillende, og eventuelt bruk av hormonell prevensjon som p-piller, kan gi lindring til sterke menssmerter. Eks cyster, men det blir en ren spekulasjon når jeg bare har dine indlegg å støtte meg. Så hvis du har hatt ubeskyttet sex, bør du teste deg for kjønnssykdommer som klamydia, da de kan gi slike symptomer.  Snakk med de voksne hjemme om du sliter med sterke mensplager, slik at de kan støtte og hjelpe deg med å finne frem til noe som gjør det lettere. Det er dessverre en del jenter som sliter med sterke menssmerter. . Hvis du vanligvis har uregelmessig mens, kan det tenkes at du rett og slett har eggløsning. Det kan tenkes at dette skriver seg fra irritasjonstilstander i tarm, men du burde da ha (eller få) lidt endring i avføringens tilstand. Noen har også god effekt av Paracet eller Ibux for å lindre smertene. Uspesifikk betyr at noe ikke er typisk for én type sykdom eller tilstand.

Sex chat oslo sex telefon norge

Håper du fikk svar på spørsmålet ditt og god bedring! Men dersom dette skjer ofte, eller blir veldig plagsomt, bør du oppsøke fastlegen din. Som regel er korte, forbigående smerter ikke så farlige, og det er ikke alltid man gjør så mye med det, eller utreder det noe mer. Det kan selvfølgelig tenkes at det har indtruffet forandringer i indre kjønnsorganer, som. Smertene kan være så sterke at det går ut over hverdagen de første dagene av mensen. Dette kan i prinsippet være mange andre ting også, alt fra eggstokk-cyster til hemorider osv. Det kan være vanskelig når menssmertene er veldig kraftige. . Det høres kanskje rart ut, men det hjelper også å være fysisk aktiv, mange får faktisk mindre vondt av å bevege seg. . Det kan også være rifter i endetarmen (som kjennes utover i underlivet eller fordøyelsesproblem som årsak. Beklager å ikke kunde være mere konkret, men jeg håber det kunde være til littegrande hjelp. Det er ikke sikkert det jeg skriver over er riktig, da jeg har begrenset grundlag for å trekke konklusjoner rundt dette. Smertene sitter i nedre del av magen, bekkenet eller bak i ryggen.

smerter i underlivet mage hadd eller hatt

er plagene med menssmerter sterkest i tenårene. Det er uansett vanskelig for meg å si noe sikkert om årsaken til dine plager uten å ha undersøkt deg selv. Det finnes flere mulige måter å lindre plagene. Dersom du får mensen for første gang nå og har sterke smerter samtidig, kan dette være helt normale menssmerter. Hvis det ikke er bedre imorgen, bør du absolutt undersøkes. Husk at smertestillende tabletter bør tas før smertene blir store for å ha best effekt. Hvis alt dette er prøvd ut noen ganger og smertene fortsatt er et stort problem, er det lurt å ta en prat med lege for å finne ut om det er spesielle årsaker til plagene og for å få råd og eventuelt medikamenter for å lindre. Mange har sterke smerter de første årene de har menstruasjon. Dette gjøres hos fastlegen eller på Helsestasjon for ungdom.


Wet pussy porn free pussy porn

  • Har i flere uker hatt vondt nederst i magen, ved bekkenet og noe underlivet.
  • I hele helga har jeg hatt intense smerter i nederste del av magen.
  • De to siste døgn har jeg hatt skikkelige smerter i nedre mage.
  • Om du skulde få feber eller nedsatt almentilstand, bør du ringe legen.


Keeley Magee.